Hvad er min fordel ved at bruge BIPS?

Fordele ved Bips

Bips basisbeskrivelser er udviklede fælles digitale strukturer og standarder for sprog, begreber, arbejdsmetoder, udvekslingsformater og andre værktøjer som understøtter implementering oganvendelse af ”de-facto standarder” i byggeri, anlæg og under drift.

Ved at vi anvender BIPS beskrivelser sikres du som kunde, at de udviklede værktøjer løbende er opdateret, så de altid er i overensstemmelse med branchens bedste praksis, og ajourført i forhold til normer, standarder og lovgivning.

Herudover bliver alle bips’ basisbeskrivelser løbende kvalitetssikret ved interne og eksterne høringer – og ad den vej er du som kunde sikret, at netop din entreprenør udfører sine arbejder/entreprisen er princippet om ”State of the Art”.

Som medlem af bips er vi en del af Danmarks største netværk af fagpersoner, der interesserer sig for byggeriets informationer – i forbindelse med fx bygningsmodeller, tilbudslister, beskrivelser, i driftssystemer og meget andet.

Vi er en del af et fællesskab, hvor man deler viden, erfaringer og idéer til, hvordan byggeriet kan arbejde bedre sammen og blive mere effektivt – alt sammen til din fordel.

Som kunde hos os, tilstræber vi bl.a. ved brug af bips, at de udviklede bips-resultater i form af fagligtindhold, struktur, arbejdsmetode og værktøjer medvirker- og bidrager til at sikre:

1. Et lettet arbejde for dig som kunde, men også for entreprenøren i tilbuds- såvel som underudførelsesfasen.

2. At din(e) entreprenør(er) arbejder med struktureret, opdateret og kvalitetssikret information.

3. At du som kunde, men også dine entreprenør, oplever konsistens i data, og at disse er nemme at skabe, finde, anvende og bruge.

4. At styrke samarbejdet mellem dig og din(e) entreprenør(er).

5. En styrket konkurrenceevne til fordel for dig, også i form af produktivitetsudvikling i dit byggeri.

6. En markant nedbringelse af dine frembringelsesomkostninger udbudsmateriale.

7. Et solidt grundlag for fastlæggelse af strategi for standardiserede arbejdsmetoder, informationer, digitalisering og samarbejde i dit byggeri.

8. En massivt reduceret barrierer for implementering af ny teknologi og arbejdsmetode, til fordel for netop dit byggeri og din opgave.

Kort sagt, så sikres du som kunde hos os, adgang til viden og kompetence så du er med i front, og opnår dermed en markant omkostningsreduktion, samt et effektivt og digitalt byggeri.

Comment on this FAQ

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.